Scara din lemn masiv stratificat

Cod produs: SV15004

Valserv parchet  realizeaza si monteaza orice tip de scara interioara din lemn, in functie de proiect.

Acestea pot fi cu trepte si contratrepte, doar cu trepte, sau, tip caseta. Scarile sunt proiectate in acord cu dorinta clientului/designerului, insa dincolo de calitatea estetica a scarilor, intotdeauna sunt urmarite functionalitatea, conditiile de calitate si de rezistenta.

85 € 110 €

Pretul include TVA
Pretul unei mostre este de 7 euro.

Descriere produs

Tipuri de scari interioare din lemn:

  • Scari din Lemn Masiv. Scarile din lemn masiv sunt realizate din cherestea tip fasie continua din stejar, salcam, frasin sau esente exotice – merbau, teak, kempas, sipo, etc. Pot fi realizate cu nas sau fara nas de treapta.  Grosimea este de 20 sau 40 mm.
  • Scari din Parchet Masiv. Scarile din parchet masiv sunt construite din lamele imbinate din parchetul ales de catre client. Scarile din parchet masiv sunt durabile, rezistente. Poate fi ales orice tip de parchet masiv din portofoliul Selva pentru a construi acest tip de scari. Sunt scari durabile si rezistente.
  • Scari din Parchet Stratificat. Sunt realizate din lamele imbinate de parchet stratificat si au o rezistenta mai redusa comparativ cu cele din lemn masiv. Pot fi realizate din orice tip de parchet stratificat. Rezistenta scarilor din parchet stratificat este mai redusa, comparativ cu scarile din lemn /parchet masiv.
  • Scari Tip Caseta – Placa scari, din lemn masiv, imbinat la 45 grade
    Placari de scari interioare pe structura de beton sau metalica. Treptele sunt din lemn masiv, imbinat la 45 de grade, tip caseta.