Sus
Prezentare generală

Made in Germany by Valserv

Sistem de scari si trepte

POTRIVIT PENTRU PARDOSELE DIN LEMN tare SAU PARDOSELEI DE VINIL DE LUX
Aducem podeaua pe scări
Ideal pentru renovare

Ideal pentru renovare

Pardoseală naturală

Pardoseală naturală

Sistem compact

Sistem compact

Simplu de utilizat

Simplu de utilizat

Profile ergonomice

Profile ergonomice

UN SISTEM - DOUĂ VERSIUNI

Profil pentru căptușeala treptei 1x pliere

Unghiul de 90° pe căptușeala treptei creează o estetică a scării perfect dreaptă și modernă, lucrată manual din plăci originale ter Hürne. Granulația sau decorul lemnului continuă peste marginea pliată. CLICKitEASY pe marginile lungi ale profilului pentru căptușeala treptei permite instalarea simplă a treptei sau a contratreptei sau pentru o continuare fără probleme la etajul următor cu plăcile noastre normale de parchet.

Pentru scările deschise cu o singură față, se utilizează garnituri închise pentru stânga sau dreapta (LG/RG).

Cu CLICKitEASY, plăcile materialului de suprafață pot fi utilizate pentru a completa treptele și contratreptele.

EIN SYSTEM - ZWEI AUSFÜHRUNGEN

Profil pentru căptușeala treptei 2x plieri

Arată ca o treaptă clasică din lemn masiv: Finisată manual la perfecțiune, din plăci originale ter Hürne. Profilele pentru căptușeala treptei din lemn de esență tare sunt, de asemenea, disponibile cu bordură din aluminiu pentru o protecție suplimentară a marginilor.

CLICKitEASY pe marginea lungă a treptei permite instalarea simplă a profilului pentru căptușeala ultimei trepte sau o continuare fără probleme la etajul următor cu plăcile noastre normale de parchet. Profilele pentru căptușeala scărilor deschise pe o parte vin perfect pregătite cu un capac de capăt. Cu CLICKitEASY, plăcile din materialul de suprafață pot fi utilizate pentru a completa treptele.

Următoarele se aplică ambelor variante:

Pentru o scară deschisă stânga sau dreapta vă oferim capace de capăt perfect preformate pentru profilele pentru căptușeala treptei. Prin urmare, este posibil să tăiați profilul pentru căptușeala treptei la dimensiunea de la fața locului.