Sus
Viață sănătoasă

Made in Germany by Valserv

Parchetul meu de vinil de lux Sōya

Parchet ter Hürne pentru un mediu de viață sănătos

Creăm produse cu care intrați în contact în fiecare zi. Ele sunt o parte importantă a casei tale. Parchetul nostru susține sentimentul că tu și cei dragi sunteți pe mâini bune. Un mediu de viață sănătos este important pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.

La ter Hürne, avem o responsabilitate față de dumneavoastră pentru un mediu de viață sănătos. Ca atare, ne asumăm să ne dotăm parchetul cu cele mai bune caracteristici posibile pentru a vă oferi exact acest lucru: un mediu de viață sănătos.

PRIN PUTEREA BOABELOR DE SOIA

Materialele pe care le folosim fac posibil acest lucru

Folosim un plastifiant pe bază de plante pentru parchetul nostru de vinil de lux. Îl obținem dintr-un ulei folosit și în industria alimentară – ulei de soia.

 

Uleiul de soia bio oferă parchetului nostru cele mai bune proprietăți. Este moale, plăcut elastic și discret silențios, rămânând în același timp robust și durabil.

 

Puterea boabelor de soia face ca parchetul de vinil de lux să aibă emisii deosebit de scăzute și vă oferă un sentiment de siguranță.

ANTIBACTERIAN

Mai mult decât curat

Lichidele comprimate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe parchet.

 Parchetul tău nu numai că arată frumos, rămâne curat și fără agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor.

Deci, parchetul tău este mai mult decât curat.

Pentru siguranța dumneavoastră și a noastră

Intri în contact strâns cu podeaua ta ter Hürne în fiecare zi. Vrei să fie sănătos și durabil pentru tine și mediul tău? Ai nevoie să te simți în siguranță?


Si noi!


Pentru a asigura siguranța, ne bazăm pe evaluări de la terți. Aceste instituții independente sunt garanția produselor noastre:

Certificari

GREENGUARD

GREENGUARD

GREENGUARD este un  standard  recunoscut la nivel mondial  pentru etichetarea  produselor cu emisii scăzute. Certificarea produsului  face parte din organizația independentă  Underwriters Laboratories (UL).

HPD

HPD

HPD înseamnă Declarația de produs pentru sănătate. Cu  HPD, am stabilit toate materialele pe care le folosim în parchetul nostru de vinil de lux. Facem acest lucru dintr-un motiv întemeiat.

Deoarece HPD permite proiectanților de clădiri  sa colecteze puncte în sistemul LEED  pentru construcții cu emisii scăzute.

FloorScore

FloorScore

 

FloorScore® este  eticheta recunoscută la nivel internațional pentru  limitarea emisiilor de aer din  interior.

Această etichetă este dată  numai produselor care nu eliberează  compuși nocivi.