Sus
Proprietăți inteligente

Made in Germany by Valserv

Parchetul meu de vinil de lux Sōya

Parchet inteligent pentru casa ta inteligentă


Noi, cei de la ter Hürne, ne facem podelele cu un singur scop: ca acestea să fie ușor de instalat pentru dvs. Că sunt practice și confortabile pentru tine în viața de zi cu zi. Și că vă oferă cea mai bună protecție posibilă. Pentru a realiza acest lucru, fiecare etaj ter Hürne deține o mulțime de inteligență. Coordonăm totul cu precizie: începând cu structura produsului/materialele folosite și tehnologia de conectare, până la etanșare. Puteți lua rezultatul așa cum citiți: O podea mai inteligentă care vă face viața atât de ușoară

STIATI?

Pluta: materialul natural multi-talentat

Ce este pluta? 

Știi pluta din dopul de plută de la sticla de vin. Proprietățile sale speciale îl fac ideal pentru acest scop și a făcut acest lucru de secole. Pluta este un produs natural, pe care îl obținem din scoarța stejarului de plută. Acești copaci unici trăiesc de obicei până la peste 200 de ani. 

Pluta își dovedește, de asemenea, punctele forte pe parchet. Este ușoară, elastică, rezistentă la apă și atenuează zgomotul. Acest lucru o face ideală ca strat stabilizator și pentru izolarea fonică de impact.

 Parchetul de vinil de lux ter Hürne este echipat cu izolație fonică de impact din plută. Combinăm proprietățile speciale ale unui parchet design cu cele de plută. Acest lucru vă va economisi timp atunci când vă așezați parchetul și va crea o acustică plăcută în camera dvs.

Un design, trei opțiuni inteligente

1 | PRO

Profesionistul

Parchetul de vinil de lux Pro are o grosime de 2,5 mm. Un profesionist îl lipește direct pe șapă. Datorită înălțimii reduse de instalare, parchetul este ideal pentru recondiționări. Datorită lipirii adezive și proprietăților sale hidrofuge, parchetul dumneavoastră oferă performanțe excepționale, în special în medii umede, cum ar fi baia.

2 | COMFORT

Parchetul confortabil

Parchetul de vinil de lux Comfort are o grosime de 9 mm, cu mai multe straturi, cu miez de lemn. Este ideal pentru iubitorii de lemn, care nu doresc să renunțe la calitățile robuste ale unui parchet design. Veți găsi că este ușor de instalat, datorită conexiunii sale prin clic. Placa suport ascunde orice neregularități în substrat. Izolația fonică de impact din plută naturală îl face foarte confortabil.

3 | PERFORM

Parchetul Performer

Parchetul de vinil de lux Perform are o grosime de 6 mm, este multistrat pentru toate eventualitățile. Datorită plăcii sale suport rigide și cu conținut redus de plastifiant, este gata de utilizare oriunde și nu se teme de apă. Puteți să-l așezați singur ca un parchet flotant sau să-l lipiți cu ajutorul unui profesionist. Indiferent dacă proiectul tău este o construcție nouă sau o renovare, nu poți greși cu PERFORM.

STIATI?

Vedeți dintr-o privire ce poate face parchetul dumneavoastră: Clasa de utilizare

Nu supuneți fiecare parchet la aceeași uzură. Holurile de intrare sau zonele de birouri se confruntă cu un trafic mai  intens decât dormitorul. Clasa de utilizare vă oferă îndrumări în alegerea parchetului potrivit pentru aplicația potrivită.