Sus

Made in Germany by Valserv

Parchetul meu de vinil de lux Sōya

Parchet de confort cu puterea boabelor de soia

Parchetul nostru de vinil de lux vă permite să trăiți viața din plin. Acesta conține puterea sănătoasă a boabelor de soia, care are un efect pozitiv asupra climatului camerei tale.

Spre deosebire de parchetul convențional de vinil din PVC, nu folosim plastifianți, care conțin ftalați nocivi. Pentru a face parchetul nostru de vinil de lux elastic, folosim un ulei natural plastifiant bio obținut din boabele de soia, astfel încât să îndeplinească toate criteriile pentru o viață cu emisii scăzute.

Mersul pe parchetul nostru de vinil de lux este o experiență plăcută, liniștită și moale. Dar este la fel de dur ca unghiile. Natura sa robustă este invizibilă. Este ascunsă în material și în construcția sa inteligentă. Și practic nu contează ce se întâmplă cu el. Apă, murdărie, urme de labe ale câinilor, le face față la toate. Este ușor de îngrijit și de curățat în cel mai scurt timp. În același timp, rămâne la fel de relaxat ca și tine.

Un design, 3 opțiuni inteligente

PRO

PRO

Parchetul de vinil de lux Pro are o grosime de 2,5 mm. Un profesionist îl lipește direct pe șapă. Datorită înălțimii reduse de instalare, parchetul este ideal pentru recondiționări. Datorită lipirii adezive și proprietăților sale hidrofuge, parchetul dumneavoastră oferă performanțe excepționale, în special în încăperi umede, cum ar fi baia.

COMFORT

COMFORT

Parchetul de vinil de lux Comfort este parchetul cu o grosime de 9 mm, cu mai multe straturi, cu miez de lemn. Este ideal pentru iubitorii de lemn, care nu doresc să renunțe la calitățile robuste ale unui parchet design. Veți găsi că este ușor de instalat, datorită conexiunii sale prin clic. Placa suport ascunde orice neregularități în substrat. Izolația fonică de impact realizată din plută naturală îl face foarte confortabil.

PERFORM

PERFORM

Parchetul de vinil de lux Perform are o grosime de 6 mm, cu mai multe straturi pentru toate eventualitățile. Datorită plăcii sale suport rigide și cu conținut redus de plastifiant, este gata de utilizare oriunde și nu se teme de apă. Puteți să-l așezați singur ca un parchet flotant sau să-l lipiți cu ajutorul unui profesionist. Indiferent dacă proiectul tău este o construcție nouă sau o renovare, nu poți greși cu PERFORM.

Un decor – trei metode de construcție

Un decor – trei metode de construcție

Soluția tehnică adecvată pentru fiecare situație de construcție

o viață sănătoasă

o viață sănătoasă

Utilizarea plastifianților organici obținuți din ulei de soia

Robust

Robust

Protejează suprafața și imaginea decorului printr-un strat de uzură foarte gros

Impermeabil

Impermeabil

Potrivit pentru bucătării, băi și alte medii umede (cu excepția designului Comfort)

construit inteligent

construit inteligent

Conexiune inteligentă prin clic pentru o instalare simplă (cu excepția versiunii Pro)

Îl îmbunătățim: organic

Parchetul de vinil are multe nume. Fie că îi spuneți un parchet design sau un parchet de vinil de lux, acestea împărtășesc un lucru în comun: componenta lor principală este PVC sau clorură de polivinil. PVC-ul este un plastic care are nevoie de plastifianți. Fără aceste substanțe, parchetul ar fi fragil și tare. Acestea se evaporă, însă, și sunt dăunătoare sănătății noastre.


Ne confruntăm cu provocarea de a rezolva problema plastifiantului, deoarece plastifianții controversați nu se potrivesc cu valorile noastre corporative: parchetul nostru este bun pentru starea dumneavoastră de bine și pentru mediul dumneavoastră. Am găsit soluția inteligentă în boabele de soia. Uleiul din aceste boabe înlocuiește plastifianții tradiționali și își îndeplinește funcția superb: parchetul de vinil de lux ter Hürne este moale și silențios. De asemenea, este cald și incredibil de rezistent

VEZI PRODUSE

Un lucru ne-a fost clar încă de la început: vor exista plăci de vinil de lux de la ter Hürne doar dacă le vom putea produce fără ftalați nocivi.

Bernhard ter Hürne

Vrei să aprofundezi?