Sus
Viață sănătoasă

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău din lemn stratificat

Parchet ter Hürne pentru un stil de viață sănătos

Creăm produse cu care intrați în contact în fiecare zi. Ele sunt o parte importantă a casei tale. Parchetul nostru susține sentimentul că tu și cei dragi sunteți pe mâini bune. Un mediu de viață sănătos este important pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.

La ter Hürne, avem responsabilitatea de a crea un mediu de viață sănătos pentru tine. Ca atare, ne asumăm să ne dotăm parchetul cu cele mai bune caracteristici posibile pentru a vă oferi exact acest lucru: Un mediu de viață sănătos.

Umidificatorul tau natural
BUN PENTRU CLIMATUL CAMEREI DUMNEAVOASTRĂ

Umidificatorul tau natural

Lemnul absoarbe umezeala din aerul interior și îl eliberează înapoi ca aer uscat. În schimb, lemnul este capabil să umidifice aerul uscat din interior. Lemnul respiră.

Umiditatea ideală pentru starea noastră de bine este de aproximativ 40-60%. Aceasta asigură membrane mucoase bine hidratate. Și reduce creșterea mucegaiului.

Doza ta de relaxare
VĂ OFERĂ O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ

Doza ta de relaxare

Lemnul este bun pentru inimă și scade tensiunea arterială. Stimulează nervul vag din creier. Acest nerv vă protejează inima și previne inflamația în corpul dumneavoastră.

 

In lumea viselor
TE TRANSPORTĂ ÎN LUMEA LINIȘTII

In lumea viselor

Lemnul calmează inima și pulsul. Acest lucru are un efect de relaxare asupra corpului nostru în timpul somnului și vă ajută să obțineți o odihnă profundă. Ne regenerăm. Așa că ne trezim dimineața revigorați și începem ziua simțindu-ne odihniți și relaxați.

Spatele tău protejat
OBȚINEȚI-VĂ ECHILIBRUL

Spatele tău protejat

Vrei să faci ceva bun pentru spate și articulații? Lemnul reacționează la greutatea corpului nostru, cedând ușor. Nu observăm această elasticitate când mergem pe el. Simțim o bază fermă și solidă. Ne mișcăm instinctiv spatele și articulațiile pentru a le proteja.

Protecție împotriva agenților patogeni
CA SĂ RĂMÂI SĂNĂTOS

Protecție împotriva agenților patogeni

Virușii și bacteriile nu au nicio șansă. Virușilor le place să se adăpostească în membranele mucoase uscate. Lemnul asigură membrane mucoase hidratate. Bacteriile iubesc mediile umede. Lemnul usucă aerul, iar polifenolii din lemn îi omoară. Lemnul are proprietăți higroscopice. Acestea filtrează contaminanții din aerul interior și îi îmbină.

Fără acarieni și praf în casă ta
PROTEJEAZĂ-ȚI PIELEA, OCHII ȘI CĂILE RESPIRATORII

Fără acarieni și praf în casă ta

Fibrele sintetice se încarcă electrostatic dacă tălpile pantofilor se freacă de ele în timpul mersului. Lemnul este anti-static. Aceasta înseamnă că lemnul nu atrage praf și murdăria nu se lipește de lemn. Acarienii și germenii nu au unde să trăiască.

Mediu acasă natural sănătos

Când țineți în mâini o scândură ter Hürne de podea din lemn de esență tare, simțiți un lemn pur.

Este important pentru noi ca rezistența naturală a lemnului să fie păstrată. De aceea tratăm și finisăm lemnul nostru exclusiv cu ingrediente care permit o viață sănătoasă.

VEZI PRODUSE
Poza

Finisaj cu ulei natural

Când uleiul este aplicat pe suprafețele cu pori deschiși, acesta este absorbit adânc în lemn. Acolo își dezvoltă puterea, care își are efectul în exterior. Dar nu toate uleiurile sunt la fel. Ca orice fel de mâncare bun, depinde de ingredientele și cantitățile potrivite.


Dezvoltarea uleiurilor noastre este o știință. Ne dezvoltăm propriile formulări de ulei. Determinăm ce adăugăm sau omitem. O componentă esențială a uleiurilor noastre poate fi găsită în multe feluri de mâncare rafinate: de exemplu, uleiurile din semințe de in și de nucă.

Aflați ce altceva poate face uleiul nostru:

 

Proprietati Inteligente

Design Natural

Pigmentarea culorii

Pigmentarea culorii

La ter Hürne, cercetăm lemnul de zeci de ani simțindu-l, mirosindu-l și privindu-l. Ne-am dezvoltat abilitatea de a folosi pigmentarea culorii pentru a scoate în evidență interacțiunea naturală a culorilor lemnului într-un mod restrâns sau chiar dominant. Ne dizolvăm pigmenții în apă pură, astfel încât să fie distribuiți uniform. Desigur, ne asigurăm, de asemenea, că pigmenții nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive.

Adezivul pentru prelucrarea lemnului

Adezivul pentru prelucrarea lemnului

Folosim adezivul alb pe care îl cunoașteți de la construcția de modele. Acesta este un adeziv pe bază de apă. Este sigur pentru meșterii noștri și pentru tine.

Adezivul nostru respectă, de asemenea, criteriile noastre stricte de mediu sănătos acasă. Așa că ținem împreună în mod sănătos lucrurile care aparțin împreună.

Certificări și garanții

Intri în contact strâns cu parchetul tău ter Hürne în fiecare zi. Vrei să fie sănătos și durabil pentru tine și mediul tău? Ai nevoie să te simți în siguranță?

La fel și noi!

Pentru a garanta siguranța, ne bazăm pe evaluări ale terților. Aceste instituții independente sunt garanția produselor noastre:

Certificari

Blue Angel

Blue Angel

Blue Angel oferă îndrumare tuturor celor care fac cumpărături în mod conștient și care doresc să fie siguri că produsele pe care le cumpără sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase.

Cancelarul Angela Merkel


Blue Angel este eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani. Aceasta garantează "standarde ridicate pentru protecția mediului și a sănătății noastre – în mod independent și credibil", spune Svenja Schulze. A fost numită Ministrul federal al mediului, conservării naturii și securității nucleare la 14 martie 2018. Pornind de la materialul selectat până la produsul finit: Blue Angel verifică în mod continuu parchetul nostru de-a lungul întregului ciclu de viață.

Eco

Eco

Eco-INSTITUT a fost înființat ca o întreprindere independentă, privată, în anii 1980. Este unul dintre cele mai experimentate laboratoare germane în analiza aerului interior pentru poluanți. Ne petrecem până la 90% din viață în camere închise. Calitatea aerului din cameră ne determină starea de bine și sănătatea.


eco-INSTITUT testează parchetul nostru

  • pentru întregul proces de fabricație
  • pentru ingredientele pe care le folosim
  • pentru ingrediente nocive, cum ar fi plastifianți, metale grele și pesticide
  • pentru gazele toxice evacuate
  • pentru mirosuri
VOC

VOC

VOC înseamnă compus organic volatil. Casele și interioarele noastre sunt mai bine izolate decât erau înainte. Acest lucru înseamnă că substanțele care se află în materiale și se evaporă rămân în aerul interior pentru mai mult timp. Unele dintre aceste substanțe s-au dovedit a fi dăunătoare pentru sănătatea noastră.

Originară din Franța, eticheta de la A+ la C servește drept indicație pentru emisiile produselor pentru construcții și ale materialelor de amenajare interioară.

EPD

EPD

EPD înseamnă Declarația de mediu privind produsele. Aceasta descrie caracteristicile relevante ale unui produs în ceea ce privește impactul asupra mediului. În măsura în care este posibil, acest document ia în considerare întregul ciclu de viață al produsului.

CARB

CARB

CARB este acronimul pentru California Air Resources Board. Este o comisie guvernamentală a statului american California. Din 1967, acest organism consultativ a adoptat o legislație deosebit de strictă privind aerul curat.

CE

CE

CE reprezintă Conformité Européenne (Conformitatea Europeană). Cu marca CE, declarăm că produsele noastre sunt conforme cu toate reglementările UE aplicabile. Reglementările UE cuprind comportamentul la foc, emisiile de formaldehidă, emisiile de COV și prezența PCP și durabilitatea.

Pentru că avem nevoie de natură – și nu invers

Poza-1
PEFC

PEFC

PEFC™ poate fi considerată agenția de inspecție pentru pădurile noastre. Aceasta monitorizează raportul dintre exploatarea copacilor în păduri și cei care cresc înapoi pentru a-i înlocui. Experți independenți lucrează pentru această organizație la nivel mondial. Aceștia controlează întregul lanț al procesului – de la materia primă până la acoperirea pardoselii. PEFC™ protejează pădurile noastre și le păstrează pentru lumea copiilor noștri.

Consiliul de Administrare a Pădurilor®

Consiliul de Administrare a Pădurilor®

FSC® este o organizație non-profit independentă. Aceasta militează la nivel mondial pentru o gestionare a pădurilor ecologică, durabilă și acceptabilă din punct de vedere social. Păduri certificate FSC® și produse fabricate din lemnul lor.

Puterile speciale ale podelelor noastre din lemn de esență tare

STIAI CA?

Lemn natural

Lemnul este natural. Crește înapoi. Este cel mai versatil și mai vechi material de construcție din lume. După un boom al materialelor alternative, dragostea pentru lemn crește din nou. Astăzi, știm că lemnul conține puterea sănătoasă a naturii care are un efect pozitiv asupra noastră. Pentru ca această putere a pardoselilor din lemn de esență tare prelucrat să continue să aibă efect, ne asigurăm că lemnul nu este „prost tratat” – cu metale grele sau compuși pe bază de amoniac. Folosim ingrediente bune pentru ca lemnul să funcționeze așa cum l-a creat natura: sănătos.