Sus
Proprietăți inteligente

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău din lemn stratificat

Parchet inteligent pentru casa ta inteligentă

Noi, cei de la ter Hürne, facem parchetul cu un singur scop în minte: ca acesta să fie ușor de instalat pentru dumneavoastră. Să fie practic și confortabil pentru dumneavoastră în viața de zi cu zi. Și să vă ofere cea mai bună protecție posibilă.

 Pentru a realiza acest lucru, fiecare parchet ter Hürne deține o mulțime de inteligență. Coordonăm totul cu precizie: începând cu structura produsului/ materialele folosite și tehnologia de conectare, până la etanșare. Puteți lua rezultatul așa cum se citește: Un parchet mai inteligent, care vă face viața mai ușoară

ȘTIAȚI?

Îmbinarea face diferența

Ușurința sau dificultatea de a instala parchetul din lemn de esență tare este în mare măsură legată de sistemul de conexiune. Semnificație: profilarea plăcilor care le ține împreună.

În funcție de producător și sistem, există diferențe semnificative, care devin evidente în timpul instalării. Acest lucru este vizibil în ceea ce privește timpul și efortul necesar, precum și calitatea parchetului instalat. În unele sisteme, plăcile fac clic împreună, fără a fi nevoie de unelte. Acestea sunt în contrast cu sistemele de canelură și limbă, unde plăcile sunt așezate unele în altele.

Este prima dată când instalați un parchet pe cont propriu? Atunci vă sfătuim să alegeți un sistem cu clic. Dacă aveți deja o anumită practică, atunci ambele sisteme sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Întregul este mai mult decât suma părților sale

Lemnul lucrează din greu: nu se oprește niciodată. Temperaturile fluctuante și umiditatea îl determină să se micșoreze, să se umfle și, astfel, să devină distorsionat. Comportament normal. Parchetul nostru din lemn de esență tare natural realizează un minim de lucru. Lasă aceasta unei 

construcții inteligente cu trei straturi. Fiecare strat îndeplinește o funcție de stabilizare, care permite lemnului să lucreze considerabil mai puțin. Parchetul nostru rămâne în formă pentru o viață întreagă. Folosim întregul lemn al unui copac pentru parchetul nostru din lemn de esență tare. Acest lucru conservă resursele naturale și mediul înconjurător.

Poza Interactiva
FINISAJUL SUPRAFEȚEI

Protejat în mod inteligent

Aplicăm ulei sau lac pe suprafețele parchetului nostru din lemn de esență tare. Acesta oferă protecție și face ca parchetul din lemn de esență tare să fie rezistent la rigorile utilizării zilnice.

În funcție de finisaj, acesta subliniază aspectul culorilor, structurilor și contururilor în moduri diferite.

Finisaj cu ulei natural

Aplicăm uleiul nostru selectat pe parchetul din lemn de esență tare în mai multe etape. Între acești pași în proces, tratăm lemnul astfel încât uleiul ulterior să fie mai bine absorbit. Aceasta este ceea ce creează suprafața exclusivă: Ungem lemnul în timpul zilei și îl lăsăm să se odihnească peste noapte. A doua zi, repetăm procesul. Uleiul pătrunde astfel adânc în porii lemnului. Parchetul din lemn de esență tare beneficiază de o protecție maximă la adâncime.

Lac

Aplicăm straturile noastre de lac în mai mulți pași de lucru. Este format din până la zece straturi. Între acești pași lucrăm straturile astfel încât stratul anterior să se îmbine bine cu următorul. În acest fel, creăm o suprafață care este rezistentă și flexibilă. Acest lac protejează împotriva loviturilor și zgârieturilor ușoare, precum și împotriva pătrunderii umezelii.

Pe lângă protecție, suprafața este ușor de curățat și întreținut. Lacul nostru protejează, de asemenea, designul parchetului. În funcție de gradul de matifiere, se creează un design diferit. Lucios arată elegant, mat subliniază natura lemnului. Folosim doar lacuri care sunt perfecte pentru starea dumneavoastră de bine.

IMPREGNAT

Protecție la apă

Lemnul și apa nu se descurcă bine împreună. Dacă apa intră în placă, se va umfla. Acest lucru va fi vizibil de la marginile ridicate ale capetelor. Parchetul va fi literalmente scos de la îmbinări.


Soluția noastră inteligentă la problemă: în cazul în care plăcile sau șipcile se întâlnesc, ne protejăm parchetu din lemn cu o emulsie suplimentară hidrofugă sănătoasă pentru casă. Acest lucru face ca umiditatea să pătrundă mult mai greu în lemn. Deși niciun parchet din lemn de esență tare nu poate tolera să fie umed pentru o lungă perioadă de timp, cu impregnarea noastră, parchetul nostru din lemn de esență tare poate ierta un pahar de apă vărsat fără probleme.

GHID DE TEHNOLOGIE DE CONEXIUNE

Parchet lipit sau flotant?

Răspuns: ambele sunt posibile. Dar care este cea mai bună opțiune depinde de ceea ce este important pentru tine. Alegerea este a ta.

Montaj flotant

Montaj flotant

Puteți așeza parchetul nostru ca un parchet flotant. Plăcile individuale nu sunt conectate la substrat, așa cum sunt când e vorba de instalare cu adeziv complet lipit. Parchetul este așezat lejer pe substrat și "plutește" pe acesta.

Beneficii pentru tine

  • Îl puteți instala cu ușurință singur
  • Nu trebuie să investești mult timp
  • Puteți merge pe parchet imediat după ce l-ați așezat
  • Dacă este necesar, îl puteți scoate cu ușurință, fără a lăsa reziduuri
  • Plăcile individuale pot fi înlocuite relativ ușor
Montaj prin lipire

Montaj prin lipire

Parchetul nostru este potrivit pentru lipirea pe o șapă. Aceasta este o sarcină pentru profesioniștii cu experiență.

 

Beneficii pentru tine

  • Veți obține o acustică mai bună a camerei, deoarece zgomotul pașilor este redus
  • Sistemul de încălzire prin pardoseală este capabil să aibă efect pe deplin - nu se acumulează căldură între pardoseală și substrat.
  • Parchetul tău nu se extinde la fel de mult atunci când clima din cameră se schimbă.
  • Parchetul nu rezonează. Astfel protejează construcția și asigură o durabilitate mai mare.

Puteți să-l șlefuiți și să-l renovați.

POTRIVIT PENTRU SISTEMELE DE ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Cel mai bun prieten pentru degetele de la picioare

Parchetul tău ter Hürne și sistemul de încălzire prin pardoseală fac o echipă excelentă.

Sistemul de încălzire prin pardoseală penetrează bine parchetul și distribuie căldura în mod optim în cameră. Alegerea este a ta: Indiferent dacă sistemul tău de încălzire prin pardoseală este pe bază de apă caldă sau electric, noul tău parchet se va descurca bine cu ambele. Cu încălzire electrică prin pardoseală, trebuie să țineți cont de faptul că utilizează o tehnologie blândă de încălzire și o unitate de control a temperaturii.