Sus

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău din lemn stratificat

Parchet din lemn natural

Parchetul din lemn de esență tare de la ter Hürne este rezultatul pasiunii noastre pentru lemn. Iubim, înțelegem și respectăm acest material ca parte a naturii noastre. Fascinația lemnului pătrunde în ter Hürne, o pasiune împărtășită în egală măsură de designerii și inginerii noștri.

Luăm originalul și îl combinăm cu noul. Puterea sănătoasă a acestui material își găsește expresia prin ingredientele noastre sănătoase din mediul de acasă găsite în parchetul nostru din lemn de esență tare. Designul nostru accentuează caracteristicile vizuale și tactile cu precizie tehnică. Vedeți și atingeți natura proiectată realizată în Münsterland.

 

Parchet din lemn stratificat Ter Hürne

Nu orice parchet din lemn de esență tare are puterea sănătoasă a lemnului. Pentru a menține această afirmație, aspectul frumos al unui parchet nu poate fi singura instrucțiune pentru fabricarea sa. Prin urmare, parchetul din lemn de esență tare ter Hürne utilizează exclusiv uleiuri sănătoase din mediul de acasă, lacuri și alte ingrediente care conțin puterea lemnului.

Natura lemnului te ajută să rămâi sănătos.

Vezi produse

Acest lucru ridică întrebarea: Ce NU facem pentru a ne asigura că parchetul nostru din lemn de esență tare are efect sănătos? În primul rând, nu folosim amoniac sau metale grele. Folosim metode curate pentru a realiza estetica unică a parchetului nostru din lemn de esență tare.

Bernhard ter Hürne
lemn natural

lemn natural

materiale Eco

materiale Eco

inteligent

inteligent

identitate

identitate

experiență

experiență

Pentru mai multe detalii...