Sus
Viață sănătoasă

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Dureco

Parchet ter Hürne pentru un mediu de viață sănătos

Creăm produse cu care intrați în contact în fiecare zi. Ele sunt o parte importantă a casei tale. Parchetul nostru susține sentimentul că tu și cei dragi sunteți pe mâini bune. Un mediu de viață sănătos este important pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.

La ter Hürne, avem o responsabilitate față de dumneavoastră pentru un mediu de viață sănătos. Ca atare, ne asumăm să ne dotăm parchetul cu cele mai bune caracteristici posibile pentru a vă oferi exact acest lucru: un mediu de viață sănătos.

FĂRĂ PLASTIC

Materialele pe care le folosim o fac posibil

Dureco constă aproape în întregime din lemn și alte materiale organice. Fiecare strat al structurii produsului conține componente sănătoase și durabile.


Piesa centrală sănătoasă a podelei este plinta comprimată din fibre de lemn. Acesta este stabilizat pe partea inferioară printr-un strat stabilizator realizat tot din fibre de lemn. Suprafața podelei Dureco este formată din rășină, în care amestecăm corindonul mineral natural.

Dureco aduce o contribuție durabilă la o amprentă de carbon mai bună, în același mod ca și podelele din lemn de esență tare fabricate din lemn natural. Un metru cub de lemn stochează o tonă de CO². Acest lucru ajută la reducerea nivelurilor de CO² din atmosfera noastră. O parte din lemnul din plinte provine din copaci deteriorați de furtună. Acestea sunt astfel valorificate și continuă să stocheze CO².

4 straturi naturale

1. Stratul superior
Sigilăm suprafața cu rășină de calitate superioară, în care legăm corindonul mineral natural.

2. Stratul de proiectare
Suportul de design este format din fibre de lemn naturale, la fel ca plinta.

3. Plinta
Plinta este piesa centrală sănătoasă a podelei. Le fabricăm din fibre de lemn extrem de dense.

4. Strat de suport
Producem chiar și stratul de stabilizare a pulpei de lemn.

ANTIBACTERIAL

Mai mult decât curat

Lichidele vărsate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe podea.


Podeaua ta nu numai că arată frumos, ci rămâne curată și lipsită de agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor.

Deci podeaua ta este mai mult decât curată.

Certificări și garanții

Pentru siguranța dumneavoastră și a noastră. În fiecare zi, intrați în contact strâns cu podeaua dumneavoastră ter Hürne. Vrei să fie sănătos și durabil pentru tine și mediul tău? Ai nevoie să te simți în siguranță?


Si noi!


Pentru a asigura siguranța, ne bazăm pe evaluări de la terți. Aceste instituții independente sunt garanția produselor noastre:

Blue Angel

Blue Angel

"Blue Angel oferă îndrumări tuturor celor care cumpără în mod conștient și care doresc să se asigure că produsele pe care le cumpără sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase."
Cancelarul Angela Merkel

Blue Angel este eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani. Acesta garantează „standarde înalte pentru protecția mediului și a sănătății noastre – în mod independent și credibil”, spune Svenja Schulze. Ea a fost numită ministru federal pentru Mediu, Conservarea Naturii și Securitatea Nucleară pe 14 martie 2018. Pornind de la materialul selectat până la produsul finit: Blue Angel ne verifică în mod continuu podelele de-a lungul întregului ciclu de viață.

Eco

Eco

Eco-INSTITUTUL a fost înființat ca o întreprindere privată independentă în anii 1980. Este unul dintre cele mai experimentate laboratoare germane în analiza poluanților aerului din interior. Ne petrecem până la 90% din viață în camere închise. Calitatea aerului din cameră ne determină bunăstarea și sănătatea.


eco-INSTITUT ne testează podelele

  • pentru întregul proces de fabricație
  • pentru ingredientele pe care le folosim
  • pentru ingrediente dăunătoare, cum ar fi plastifianți, metale grele și pesticide
  • pentru gazele toxice care scapă
  • pentru mirosuri
VOC

VOC

VOC înseamnă compus organic volatil. Casele și interioarele noastre sunt mai bine izolate decât înainte. Aceasta înseamnă că substanțele care se află în materiale și se evaporă rămân în aerul interior mai mult timp. S-a dovedit că unele dintre aceste substanțe sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră.

 

Originară din Franța, eticheta de la A+ la C servește ca o indicație pentru emisiile produselor de construcții și materialelor de amenajare interioară.

CARB

CARB

CARB este acronimul pentru California Air Resources Board. Este o comisie guvernamentală a statului american California. Seit 1967 verordnet dieses Beratungsgremium besonders strenge Gesetzesvorschläge zur Luftreinhaltung.

CE

CE

CE înseamnă Conformité Européenne (conformitate europeană). Cu marcajul CE, declarăm că produsele noastre sunt conforme cu toate reglementările UE aplicabile. Reglementările UE includ comportamentul la foc, emisiile de formaldehidă, emisiile de COV și prezența PCP și sustenabilitatea.

PEFC

PEFC

PEFC™ poate fi considerată agenția de inspecție pentru pădurile noastre. Acesta monitorizează relația dintre tăierea arborilor din păduri și cei care cresc din nou pentru a-i înlocui. Experți independenți lucrează pentru această organizație în întreaga lume. Ei controlează întregul lanț de proces – de la materia primă până la acoperirea podelei. PEFC™ ne protejează pădurile și le păstrează pentru lumea copiilor noștri.

Pentru că avem nevoie de natură – și nu invers

Poza-6