Sus
Proprietăți inteligente

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Dureco

Pardoseli inteligente pentru casa ta inteligentă

Pardoselile de la Ter Hurne sunt realizate cu un singur scop: ușor de instalat , practice și confortabile pentru ține , oferindu-ți cea mai bună protecție posibilă .  Pardoseala ter Hürne deține o mulțime de inteligență. Coordonăm totul cu precizie: începând cu structura produsului/materialele folosite și tehnologia de conectare, până la etanșare. Puteți lua rezultatul așa cum citiți: O pardoseala inteligentă care vă face viața mai ușoară.

 

Sigiliu

Tehnologia SEAL face posibil acest lucru

Toată lumea știe micile necazuri ale vieții de zi cu zi: paharul cu apă care cade pe podea. Câinele care aleargă în sufragerie din grădină cu labele murdare. Sau jacheta impermeabilă care picură după o plimbare în ploaie.


Podeaua noastră Dureco este bine pregătită pentru aceste situații.


Cu tehnologia noastră SEAL, etanșăm podeaua prin interacțiunea diferitelor tehnologii. Prevenim astfel umiditatea sa patrunda in interiorul podelei. Cea mai importantă componentă este plinta extrem de densă. Cu cât un material este mai dens, cu atât absoarbe mai puțină apă. Cu tehnologia noastră Extreme Dense, am dezvoltat un suport pe bază de lemn care rezistă la umiditate până la 24 de ore. Prevenim astfel umflarea, iar aspectul podelei rămâne neafectat.


Deci, un lucru mai puțin de care să vă faceți griji și mai mult timp pentru lucrurile importante din viață.

Tehnologie

1. SmartConnect Pro
SmartConnectPro este conexiunea cu clic rapidă și sigură pentru o podea frumoasă de durată. Designul special al profilului reduce pătrunderea lichidelor și oferă protecție suplimentară împotriva umezelii.

2. ExtremeDense
ExtremeDense este numele tehnologiei din spatele plintei pe bază de lemn de densitate extrem de mare - inima podelei dureco. Fibrele de lemn sunt comprimate împreună atât de strâns încât să ofere protecție maximă împotriva pătrunderii umezelii.

3. AllroundSafe
AlroundSafe protejează fiecare scândură individuală cu o nouă formulă specială pentru etanșarea marginilor, pentru a opri umezeala de pe suprafață și teșituri înainte ca aceasta să poată pătrunde în interiorul podelei.


4. LongLifeSurface
LongLifeSurface este stratul protector care se aplică pe suprafața podelei în mai multe etape. Suprafața podelei își câștigă durabilitatea și rezistența la apă prin adăugarea de corindon, un mineral natural din aceeași familie cu safirul.

CORINDON

Rezistență la trafic intens

Corindonul este un mineral natural din familia safirului. Are o valoare de 9 pe scara de duritate Mohs *. Doar diamantul, cu o valoare de 10, are o valoare mai mare a durității.

Folosim acest mineral pentru etanșarea podelelor noastre. Face parte din stratul transparent de uzură care protejează imaginea decorului. Cu acesta, atingem un nivel ridicat de rezistență la abraziune.

(* O scară de referință creată de Friederich Mohs pentru determinarea durității materialelor)

Întregul este mai mult decât suma părților sale

Nu puteți vedea întotdeauna lucrurile inteligente din pardoselile noastre. Tehnologia este ascunsă în spatele a ceea ce poți vedea. Structura robustă a produsului oferă cele mai bune proprietăți pentru viața de zi cu zi și o durată lungă de viață. Dar toate pardoselile noastre inteligente au un lucru în comun - au fost concepute pentru a vă face viața mai ușoară.

Poza Interactiva-1

Parchetul Dureco iti face viata mai usoara

Poza
Robust

Robust

Ieșiți din groapa cu nisip sau din piscină și direct în casă. Nu vă faceți griji - podeaua dvs. o va lua în mers fără nicio deteriorare. Te poți bucura de acest moment frumos.

Ușor de îngrijit

Ușor de îngrijit

Datoria urmează distracției. Podeaua ta va aștepta cu răbdare să fie curățată, până când toată lumea va obosi. Puteți chiar lăsa bălțile de apă să aștepte. Bucură-te din plin de viața alături de familia ta.

Antibacterial

Antibacterial

Lichidele vărsate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe podea. Podeaua ta nu numai că arată frumos, ci rămâne curată și lipsită de agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor. Deci podeaua ta este mai mult decât curată.

Anti-static

Anti-static

Podeaua ta ter Hürne se relaxează literalmente. Reduce descărcările statice și, prin urmare, electrice de la pardoseală. Garantat că nu vă puneți părul pe cap. Mizerie și bile de praf nu se lipesc atât de mult de podea. Îl poți curăța mai ușor.

Rezistent la apă

Toată lumea știe micile necazuri ale vieții de zi cu zi: paharul cu apă care cade pe podea. Câinele care aleargă în sufragerie din grădină cu labele murdare. Sau jacheta impermeabilă care picură după o plimbare în ploaie.

Podeaua noastră Dureco este perfect pregătită pentru aceste situații. Tehnologia SEAL îl protejează împotriva lichidelor care stau pe suprafața sa timp de până la 24 de ore. Această umflare și aspectul podelei rămân neafectate.

Deci, un lucru mai puțin de care să vă faceți griji și mai mult timp pentru lucrurile importante din viață.

ADECVAT PENTRU SISTEME DE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALA

Cel mai bun prieten pentru tălpile tale

Podeaua dvs. Hürne și sistemul de încălzire prin pardoseală formează o echipă grozavă.

Sistemul de incalzire in pardoseala patrunde bine in pardoseala si distribuie caldura optim in incapere. Alegerea vă aparține: indiferent dacă sistemul dvs. de încălzire prin pardoseală este pe bază de apă caldă sau electric, noul dumneavoastră podea se va descurca bine cu ambele. În cazul încălzirii electrice prin pardoseală, ar trebui să rețineți că acestea folosesc o tehnologie de încălzire blândă și o unitate de control al temperaturii.

GHID DE METODĂ DE TEHNOLOGIE DE CONECTARE

Lipit sau flotant ?

Răspuns: ambele sunt posibile. Dar care este opțiunea mai bună depinde de ceea ce este important pentru tine. Alegerea este a ta.

Montaj flotant

Montaj flotant

Ne puteți așeza podelele ca o instalație plutitoare. Scândurile individuale nu sunt conectate la substrat, așa cum sunt cu instalația de adeziv complet lipită. Podeaua este așezată lejer pe substrat și „plutește” pe acesta.

Beneficii pentru tine
Îl puteți instala cu ușurință singur.
Nu trebuie să investești mult timp.
Puteți merge pe podea imediat după ce o așezați.
Dacă este necesar, îl puteți îndepărta cu ușurință fără a lăsa reziduuri.
Scândurile individuale pot fi înlocuite relativ ușor.

Montaj lipit

Montaj lipit

Pardoselile noastre sunt potrivite pentru lipire pe o șapă. Acesta este un loc de muncă pentru profesioniști în comerț cu experiență.

Beneficii pentru tine

Obțineți o acustică mai bună a camerei, deoarece zgomotul de la pas este redus.
Sistemul dvs. de încălzire prin pardoseală este capabil să aibă efect pe deplin - nu se acumulează căldură între pardoseala și suport.
Podeaua ta nu se extinde la fel de mult atunci cand climatul din camera se schimba.
Podeaua nu rezonează. Acest lucru protejează construcția și asigură o durabilitate mai lungă.