Sus

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Dureco

Parchetul rezistent la apă, fără plastic

Parchetul nostru Dureco combină doi poli opuși. Pe de-o parte, este făcut aproape în întregime din lemn. Pe de altă parte, respinge apa foarte consecvent.

Dureco este fără plastic. Se compune în principal din materiale naturale și durabile. Miezul este realizat din fibre de lemn.

Lemnul și apa nu se descurcă în mod normal bine împreună. Cu Dureco, am depășit această barieră datorită tehnologiei noastre SEAL. Aceasta este o combinație de diferite componente de performanță, care formează împreună un compozit pentru a oferi o protecție eficientă. SEAL împiedică pătrunderea apei în parchet – timp de până la 24 de ore. Cu Dureco, viața este întotdeauna relaxată. Pe lângă faptul că este sustenabil și trăiești într-un mediu sănătos acasă.

Parchet Dureco fabricat de ter Hürne

Lemnul și fibrele de lemn au o tendință naturală  de a se umfla dacă  sunt expuse la lichide pentru  perioade lungi de timp. Din acest motiv,  parchetul din lemn sau cel realizat din materiale pe bază de lemn, cum ar fi materialul  durabil HDF, nu sunt potrivite pentru încăperile în care apa este adesea folosită. Parchetul din aceste încăperi este adesea realizat din piatră sau vinil.

Rezistent la apă, fără plastic 

Lucrăm cu lemn și materiale pe bază de lemn de peste 60 de ani. Îi cunoaștem punctele forte și punctele slabe. Apa este unul dintre ele. Și cu Dureco, am devenit stăpâni asupra sa.

Hendrik Thoms, Manager de Produs
rezistent la apă

rezistent la apă

viață sănătoasă

viață sănătoasă

trafic intens

trafic intens

inteligent

inteligent

experienta

experienta

Oprire a apei

Oprire a apei

Podeaua dumneavoastră Dureco rămâne intactă și frumoasă. Poate dura până la 24 de ore până la pătrunderea umezelii.

Fara plastic

Fara plastic

Podeaua dumneavoastră Dureco este aproape în întregime din lemn. Acest lucru este bun pentru o viață sănătoasă durabilă

Cauți inspirație?

Pentru mai multe detalii...