Sus
Design Natural

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Dureco

 

STIAI CA?

Aspectul decorului

Spre deosebire de podelele din lemn real, podelele de design au un decor. De aceea, numim și podelele noastre inteligente, podele de design sau decor. Decorurile din lemn sau piatră se bazează pe materialul original. Cu cât reproducerea este mai precisă, cu atât efectul este mai autentic. Forma, culoarea și efectul de adâncime joacă un rol important în crearea unui decor. Un designer are nevoie de cunoștințe aprofundate despre proprietățile materialului pentru a descrie decorul la perfecțiune. Aceasta include totul, de la speciile de lemn și tehnicile de artizanat manual până la prelucrarea materialului. Odată ce un design a fost finalizat, îl imprimăm pe suportul decorului folosind tehnologii de ultimă generație. Aceasta ar putea însemna imprimarea pe fibră de lemn, vinil sau direct pe plint, ca în cazul podelei de design Avatara.

 

Toate podelele de decor ter Hürne întruchipează o experiență de peste 60 de ani în prelucrarea și măiestria lemnului. Puteți vedea și simți această expertiză.

Simțiți diferența – experimentați natura

FORMATELE ȘI DESIGNELE NOASTRE DE SCANDURI

Dimensiunea potrivită pentru sentimentul tău de spațiu

Podelele clasice din lemn sunt compuse din elemente lungi din lemn. Ele diferă în funcție de formatele și modelele de așezare ale acestor elemente. De asemenea, ele diferă între ele în lungime și lățime.

Vă recomandăm un format mare dacă aveți camere mari. Cameră mai mică? Formatele mai mici sunt mai bune aici pentru a sublinia dimensiunea estetică sau finețea camerei dumneavoastră. Formatele mari în încăperile mari creează un efect de grandoare ca în palatele și casele impunătoare din trecut. Formatele mai înguste evocă o expresie mai complicată și mai elegantă într-o cameră mai mică. Pe lângă dimensiune, proporțiile camerei tale sunt importante. Dacă instalați scânduri lungi paralele cu pereții lungi, acestea vă vor întinde camera. Dacă instalați aceste scânduri paralele cu laturile scurte, va arăta mai lat.
Plank

Plank

Ceramic

Ceramic

GROOVE-UL NOSTRU

Accentul elementelor

Canelura este ceea ce numim marginea înclinată a unei scânduri sau șipci. Ele creează o adâncitură atunci când sunt așezate. Marginile înclinate protejează podeaua, făcând-o mai puțin susceptibilă la impact. Canelura are și o funcție decorativă: încadrează fiecare element al podelei, făcându-le să iasă în evidență vizual. Dimensiunea, tipul și poziția teșitului are o influență considerabilă asupra efectului vizual al podelei.