Sus
Viață sănătoasă

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Avatara

Parchetul ter Hürne - pentru un mediu de viață sănătos

Creăm produse cu care intrați în contact în fiecare zi. Ele sunt o parte importantă a casei tale. Cu parchetul nostru avem convingerea că tu și cei dragi locuiți într un mediu de viață sănătos - important pentru noi  și producători de pardoseli din lemn organic.

 

TALCUSAN®

Bun pentru o viață cu emisii scăzute

Pentru Avatara, folosim noul material inteligent, Talcusan® în loc de PVC.

Se compune în principal din cretă și silicați, plus o mică parte din materialul inofensiv din punct de vedere ecologic, polipropilenă.


În consecință, Avatara nu conține PVC, clor, plastifianți și alți solvenți. Aceasta înseamnă: niciuna dintre aceste substanțe nu intră în aerul din interior în primul rând.

Talcusan® este excelent în emisii scăzute.

Fără PVC

Fără PVC

Fara Ftalati

Fara Ftalati

Fara plastifianti

Fara plastifianti

Fara clor

Fara clor

Fără solvenți

Fără solvenți

Certificări și garanții

Blue Angel

Blue Angel

"Blue Angel oferă îndrumări tuturor celor care cumpără în mod conștient și care doresc să se asigure că produsele pe care le cumpără sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase."
Cancelarul Angela Merkel

Blue Angel este eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani. Acesta garantează „standarde înalte pentru protecția mediului și a sănătății noastre – în mod independent și credibil”, spune Svenja Schulze. Ea a fost numită ministru federal pentru Mediu, Conservarea Naturii și Securitatea Nucleară pe 14 martie 2018. Pornind de la materialul selectat până la produsul finit: Blue Angel ne verifică în mod continuu podelele de-a lungul întregului ciclu de viață.

Eco

Eco

Eco

Eco-INSTITUTUL a fost înființat ca o întreprindere privată independentă în anii 1980. Este unul dintre cele mai experimentate laboratoare germane în analiza poluanților aerului din interior. Ne petrecem până la 90% din viață în camere închise. Calitatea aerului din cameră ne determină bunăstarea și sănătatea.

eco-INSTITUT ne testează podelele

pentru întregul proces de fabricație
pentru ingredientele pe care le folosim
pentru ingrediente dăunătoare, cum ar fi plastifianți, metale grele și pesticide
pentru gazele toxice care scapă
pentru mirosuri

VOC

VOC


VOC înseamnă compus organic volatil. Casele și interioarele noastre sunt mai bine izolate decât înainte. Aceasta înseamnă că substanțele care se află în materiale și se evaporă rămân în aerul interior mai mult timp. S-a dovedit că unele dintre aceste substanțe sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră.

 

Originară din Franța, eticheta de la A+ la C servește ca o indicație pentru emisiile produselor de construcții și materialelor de amenajare interioară.

CE

CE

CE


CE înseamnă Conformité Européenne (conformitate europeană). Cu marcajul CE, declarăm că produsele noastre sunt conforme cu toate reglementările UE aplicabile. Reglementările UE includ comportamentul la foc, emisiile de formaldehidă, emisiile de COV și prezența PCP și sustenabilitatea.