Sus
Proprietăți inteligente

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Avatara

Pardoseli inteligente pentru casa ta inteligentă

 

Pardoselile de la Ter Hurne sunt realizate cu un singur scop: ușor de instalat , practice și confortabile pentru ține , oferindu-ți cea mai bună protecție posibilă .  Pardoseala ter Hürne deține o mulțime de inteligență. Coordonăm totul cu precizie: începând cu structura produsului/materialele folosite și tehnologia de conectare, până la etanșare. Puteți lua rezultatul așa cum citiți: O pardoseala inteligentă care vă face viața mai ușoară.

STIAI CA?

Adevărata diversitate prin intermediul tehnologiei digitale

Cum se creează imaginea decorului?

Procesul începe cu dezvoltarea de decoruri de către designeri. Aceștia determină culoarea, structura sau caracteristicile, cum ar fi nodurile. Producția imaginii decorului poate fi comparată cu imprimarea paginii unui ziar. O rolă imprimă același conținut pe hârtie la intervale regulate. Noi numim aceasta imprimare rotativă. Evident, acest lucru duce la repetiții.

Producția de role pentru imprimarea decorului este costisitoare. Ca rezultat, de multe ori doar câteva role sunt folosite pe imagine decor. Ceea ce este de dorit în imprimarea ziarelor pare perturbator și nefiresc aici: caracteristici izbitoare ale imaginii decorului care apar în mod repetat în parchet. Alternativa: Dezvoltatorii de decor evită aceste caracteristici distinctive pentru a preveni efectul vizibil de repetiție pe suprafața parchetului

Tehnologia de imprimare digitală depășește în mare măsură "legea repetiției". Dezvoltatorii de decoruri au o sferă creativă mai mare și pot exprima lucruri care depășesc limitele imprimării rotative: decoruri care arată natural pe suprafața instalată.

Întregul este mai mult decât suma părților sale

Nu puteți vedea întotdeauna lucrurile inteligente despre parchetul nostru. Tehnologia este ascunsă în spatele a ceea ce puteți vedea. Structura robustă a produsului oferă cele mai bune proprietăți pentru viața de zi cu zi și o durată lungă de viață. Dar tot parchetul nostru inteligent are un lucru în comun. A fost conceput pentru a vă face viața mai ușoară.

Poza Interactiva

Parchetul Avatara îți face viața mai ușoară

Poza
Robust

Robust

Din groapa cu nisip pentru copii sau din piscină direct în casă. Nu vă faceți griji -  parchetul  tău nu va suferi nicio deteriorare.  Vă puteți bucura de acest moment  frumos.

Rezistent la zgârieturi

Rezistent la zgârieturi

Curse de mașini Bobby, urmărirea pisicilor, tot ceea ce inima ta dorește. Etanșarea  suprafeței parchetului design protejează extrem de bine aspectul decorului. Compoziția oferă o rezistență foarte mare împotriva uzurii zilnice. Acolo unde alt parchet design renunță, parchetul tău va rămâne neafectat.

Ușor de îngrijit

Ușor de îngrijit

După distracție urmează datoria. Parchetul tău va aștepta cu răbdare să  fie curățat, până când toată lumea va obosi. Puteți lăsa chiar și bălțile de apă să aștepte. Bucură-te din plin de viață cu familia ta.

Izolație fonică

Izolație fonică

Zbenguială, sărituri și alergare: Parchetul design  este flexibil și reduce sunetele de alergare și mișcare.  În general, creează o atmosferă liniștită  în  cameră.  Acest lucru are un  efect calmant asupra ta și a familiei tale.

Senzație moale

Senzație moale

Vă veți bucura de o  experiență plăcută de mers în pantofi sau desculți. Pentru că  parchetul tău ter Hürne cedează ușor, este blând cu  articulațiile tale și cu cele ale familiei tale.

Picioare mai calde

Picioare mai calde

Te ridici din pat  dimineața desculț. Lăsați-vă copiii să alerge desculți. Parchetul tău te  răsfață pe tine și familia ta cu suprafața sa caldă. Căldura ne motivează să mergem mai departe în viață.

TALCUSAN®

Se menține în formă, indiferent unde îl instalați

Parchetul Avatara este fabricat din Talcusan® inovator. Acest material constă în principal din cretă și silicați, plus o mică parte din materialul inofensiv din punct de vedere ecologic, polipropilenă. Această compoziție face ca parchetul Avatara să fie deosebit de stabil dimensional și rezistent la apă în același timp.

Stabilitatea dimensională este un avantaj major față de parchetul convențional de design realizat din termoplastice, fără plintă rigidă. Acest parchet se extinde atunci când este expus la căldură. Acest lucru se întâmplă atunci când, de exemplu, soarele strălucește direct pe parchet prin ferestre sau uși. Acest lucru poate duce la distorsiuni sau la deschiderea îmbinărilor. Un alt efect este că substratul împinge prin finisajul parchetului. Acest lucru este vizibil dacă substratul nu a fost pregătit corespunzător în prealabil.

Parchetul Avatara absoarbe aceste efecte prin placa suport rigidă Talcusan®. Puteți utiliza parchetul Avatara în camere cu ferestre de la podea la tavan sau cu soare pe tot parcursul zilei.

Un alt beneficiu: Avatara este rezistent la apă și este, de asemenea, potrivit pentru toate camerele care se udă ocazional.

IMPERMEABIL

Lichide pe pardoseala ...?

Prosopul umed rămâne neobservat pe parchet. Ceva nu merge bine când udați florile. Apar mici accidente. Uneori nici măcar nu le observi.


Parchetul Avatara este rezistent la apă. Lichidele care zăbovesc mai mult pe parchet nu penetrează parchetul. Deci, puteți utiliza, de asemenea, parchetul Avatara în medii umede, cum ar fi bucătaria sau baia.

IZOLAȚIE FONICĂ DE IMPACT SOFTSENSE

Cu funcție suplimentară make-me-quieter

Cum contribuie foarte mult la starea de bine: Când sunetul de impact este amortizat, reverberația este redusă și frecvențele înalte nu mai sunt atât de pătrunzătoare. Vei fi fericit și vecinii tăi îți vor mulțumi.

Cu parchet design obișnuit, trebuie să asigurați și izolația. Parchetul nostru Avatara o are deja: Izolație fonică de impact SoftSense. Este foarte eficientă și asigură o atmosferă calmă în cameră.

 

POTRIVIT PENTRU SISTEMELE DE ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

Cel mai bun prieten pentru tălpile tale

Parchetul tău ter Hürne și sistemul de încălzire prin pardoseală fac o echipă excelentă.

Sistemul de încălzire prin pardoseală penetrează bine parchetul și distribuie căldura în mod optim în cameră. Alegerea este a ta: Indiferent dacă sistemul tău de încălzire prin pardoseală este pe bază de apă caldă sau electric, noul tău parchet se va descurca bine cu ambele. Cu încălzire electrică prin pardoseală, trebuie să țineți cont de faptul că utilizează o tehnologie blândă de încălzire și o unitate de control a temperaturii.