Sus
Viață sănătoasă

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Eco-laminat

Creăm produse cu care intrați în contact în fiecare zi. Ele sunt o parte importantă a casei tale. Parchetul nostru susține sentimentul că tu și cei dragi sunteți pe mâini bune. Un mediu de viață sănătos este important pentru a ne asigura că lucrurile rămân așa.

La ter Hürne, avem o responsabilitate față de dumneavoastră pentru un mediu de viață sănătos. Ca atare, ne asumăm sa producem parchet cu cele mai bune caracteristici posibile pentru a vă oferi exact acest lucru: un mediu de viață sănătos.

FĂRĂ PLASTIC

Materialele pe care le folosim o fac posibil

Parchetul laminat este format aproape în întregime din lemn și alte materiale organice. Fiecare strat al structurii produsului conține componente sănătoase și durabile.


Piesa centrală sănătoasă a parchetului este placa suport comprimată din fibre de lemn. Aceasta este stabilizată pe partea inferioară printr-un strat stabilizator, de asemenea, realizat din fibre de lemn. Suprafața parchetului Dureco este formată din rășină, în care amestecăm corindonul mineral natural.


Parchetul laminat ter Hürne aduce o contribuție durabilă la o amprentă de carbon mai bună, în același mod ca și parchetul din lemn de esență tare fabricat din lemn natural. Un metru cub de lemn stochează o tonă de CO². Acest lucru ajută la reducerea nivelului de CO² din atmosfera noastră. O parte din lemnul din plăci provine din copacii afectați de furtună. Aceștia sunt astfel valorificați și, de asemenea, continuă să stocheze CO².

ȘTIAȚI?

4 straturi naturale

  1. Stratul superior

Se aplica rasina de inalta calitate in combinatie cu un mineral dur numit corindon

  1. Stratul decor

Decorul este format din fibre naturale de lemn, la fel ca și placa suport.

  1. Stratul suport

Stratul suport este piesa centrală sănătoasă a parchetului. O fabricăm din fibre de lemn comprimat.

  1. Stratul inferior

Producem chiar și stratul stabilizator al miezului de lemn.

ANTIBACTERIAN

Mai mult decât curat

Lichidele vărsate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe parchet.

 Parchetul tău nu numai că arată frumos, rămâne curat și fără agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor.

Deci, parchetul tău este mai mult decât curat.

Certificări și garanții

Achizitionand pardoselile Ter Hunre vei știi  ești în siguranță , tu și familia ta , din punct de vedere al mediului sănătos și durabil.

 

Garantia produselor noastre se regaseste in acreditarile si certificatele celor mai importante intitutii independente din Germania.

Blue Angel

Blue Angel

Blue Angel oferă îndrumări tuturor celor care cumpără în mod conștient și care doresc să se asigure că produsele pe care le cumpără sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase.
Cancelarul Angela Merkel

Blue Angel este eticheta de mediu a guvernului german de mai bine de 40 de ani. Acesta garantează „standarde înalte pentru protecția mediului și a sănătății noastre – în mod independent și credibil”, spune Svenja Schulze. Ea a fost numită ministru federal pentru Mediu, Conservarea Naturii și Securitatea Nucleară pe 14 martie 2018. Pornind de la materialul selectat până la produsul finit: Blue Angel ne verifică în mod continuu podelele de-a lungul întregului ciclu de viață.

Eco

Eco

Eco-INSTITUTUL a fost înființat ca o întreprindere privată independentă în anii 1980. Este unul dintre cele mai experimentate laboratoare germane în analiza poluanților aerului din interior. Ne petrecem până la 90% din viață în camere închise. Calitatea aerului din cameră ne determină bunăstarea și sănătatea.


eco-INSTITUT ne testează podelele

  • pentru întregul proces de fabricație
  • pentru ingredientele pe care le folosim
  • pentru ingrediente dăunătoare, cum ar fi plastifianți, metale grele și pesticide
  • pentru gazele toxice care scapă
  • pentru mirosuri
VOC

VOC

VOC înseamnă compus organic volatil. Casele și interioarele noastre sunt mai bine izolate decât înainte. Aceasta înseamnă că substanțele care se află în materiale și se evaporă rămân în aerul interior mai mult timp. S-a dovedit că unele dintre aceste substanțe sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră.

 

Originară din Franța, eticheta de la A+ la C servește ca o indicație pentru emisiile produselor de construcții și materialelor de amenajare interioară.

CE

CE

CE înseamnă Conformité Européenne (conformitate europeană). Cu marcajul CE, declarăm că produsele noastre sunt conforme cu toate reglementările UE aplicabile. Reglementările UE includ comportamentul la foc, emisiile de formaldehidă, emisiile de COV și prezența PCP și sustenabilitatea.

Pentru că avem nevoie de natură – și nu invers

Poza