Sus
Proprietăți inteligente

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Eco-laminat

Parchet inteligent pentru casa ta inteligentă

Noi, cei de la ter Hürne, facem parchetul cu un singur scop în minte: Ca acesta să fie ușor de instalat. Să fie practic și confortabil pentru tine în viața de zi cu zi. Și să vă ofere cea mai bună protecție posibilă.

 

Pentru a realiza acest lucru, fiecare parchet ter Hürne deține o mulțime de inteligență. Coordonăm totul cu precizie: începând cu structura produsului/ materialele folosite și tehnologia de conexiune, până la etanșare. Puteți lua rezultatul așa cum se citește: Un parchet mai inteligent, care ar trebui să vă ușureze viața.

CORINDON

Rezistență la trafic intens

Corindonul este un mineral natural din familia safirului. Are o valoare de 9 pe scara de duritate Mohs*. Numai diamantul, cu o valoare de 10, are o valoare de duritate mai mare.

Folosim acest mineral pentru etanșarea parchetului nostru. Face parte din stratul transparent de uzură care protejează imaginea decorului. Astfel, atingem un nivel ridicat de rezistență la abraziune.

(*O scară de referință creată de Friederich Mohs pentru determinarea durității materialelor)

Întregul este mai mult decât suma părților sale

Nu puteți vedea întotdeauna lucrurile inteligente despre parchetul nostru. Tehnologia este ascunsă în spatele a ceea ce puteți vedea. Structura robustă a produsului oferă cele mai bune proprietăți pentru viața de zi cu zi și o durată lungă de viață. Tot parchetul nostru inteligent are un lucru în comun. A fost conceput pentru a vă face viața mai ușoară.

Poza Interactiva

Podeaua care iti face viata mai usoara

Poza-5
Robust

Robust

Ieșiți din groapa cu nisip sau din piscină și direct în casă. Nu vă faceți griji - podeaua dvs. o va lua în mers fără nicio deteriorare. Te poți bucura de acest moment frumos.

Ușor de îngrijit

Ușor de îngrijit

Datoria urmează distracției. Podeaua ta va aștepta cu răbdare să fie curățată, până când toată lumea va obosi. Puteți chiar lăsa bălțile de apă să aștepte. Bucură-te din plin de viața alături de familia ta.

Antibacterial

Antibacterial

Lichidele vărsate, animalele de companie și tălpile pantofilor transferă o mare varietate de bacterii pe podea. Podeaua ta nu numai că arată frumos, ci rămâne curată și lipsită de agenți patogeni, deoarece tratamentul special de suprafață reduce creșterea bacteriilor. Deci podeaua ta este mai mult decât curată.

Aqua protejat

Aqua protejat

Fiecare podea intră ocazional în contact cu apa sau umezeala. Podeaua dumneavoastră laminată este protejată cu apă – în miez are o plintă HDF comprimată cu protecție suplimentară împotriva umflăturilor. Acest lucru nu face podeaua impermeabilă, dar vă oferă suficient timp pentru a curăța apa vărsată cu calm.

ADECVAT PENTRU SISTEME DE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALA

Cel mai bun prieten pentru tălpile tale

Podeaua dvs. Hürne și sistemul de încălzire prin pardoseală formează o echipă grozavă.

Sistemul de incalzire in pardoseala patrunde bine in pardoseala si distribuie caldura optim in incapere. Alegerea vă aparține: indiferent dacă sistemul dvs. de încălzire prin pardoseală este pe bază de apă caldă sau electric, noul dumneavoastră podea se va descurca bine cu ambele. În cazul încălzirii electrice prin pardoseală, ar trebui să rețineți că acestea folosesc o tehnologie de încălzire blândă și o unitate de control al temperaturii.

Pentru a putea fi rapid și flexibil

Ne puteți așeza podelele ca o instalație plutitoare. Scândurile individuale nu sunt conectate la substrat, așa cum sunt cu instalația de adeziv complet lipită. Podeaua este așezată lejer pe substrat și „plutește” pe acesta.

Beneficii pentru tine
Îl puteți instala cu ușurință singur.
Nu trebuie să investești mult timp.
Puteți merge pe podea imediat după ce o așezați.
Dacă este necesar, îl puteți îndepărta cu ușurință fără a lăsa reziduuri.
Scândurile individuale pot fi înlocuite relativ ușor.