Sus

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Eco-laminat

Parchetul nostru Eco-laminat ter Hürne este format aproape în întregime din lemn, deci nu conține plastic și nu conține ingrediente dăunătoare, cum  ar fi plastifianți și clor. Este  inofensiv din punct de vedere ecologic și susține un mediu sănătos acasă. Acest lucru este confirmat de certificatul Blue Angel și eco-INSTITUT made în Germany.

Folosim lemn din silvicultură durabilă în  fabricarea . Astfel producem nucleul parchetului laminat - placă suport.

Având o experienței de peste 60 de ani  producător de parchet din lemn de esență tare , cât și a pardoselilor inteligente  - smart floor , prin tehnologia de ultima generație creem suprafețe de decor autentice și foarte rezistente în timp.

Parchetul laminat de la ter Hürne

Parchetul nostru laminat constă în principal din biomasă. O componentă principală este placa  suport din lemn compozit.  Aceasta este compusă din  fibre de  lemn dens compactate.  Chiar și  adezivul pe  care îl folosim este în mare parte luat din rășinile prezente în  lemn.

Un metru cub  de lemn stochează o tonă de CO₂. Nu contează dacă lemnul este mare sau mic. Biomasa pe care o folosim provine din lemn a cărui formă și dimensiune o  fac inutilizabilă pentru  parchetul sau mobilierul din lemn de esență tare. Ca atare,  folosim resurse care altfel s-ar degrada   în timp în pădure sau ar fi folosite pentru încălzire. Cu toate acestea, în aceste cazuri, materialul eliberează CO₂  stocat  anterior în  atmosferă.

 

Parchetul nostru laminat este pozitiv din punct de vedere climatic.  Aceasta înseamnă că  folosim mai puțin CO₂ în timpul producției decât stochează. Acesta este modul în care împreună aducem o contribuție la  lumea noastră.

O mare parte din deșeurile de lemn sunt deja utilizate pentru parchet laminat, iar producția de plăci este un utilizator important al lemnului deteriorat din punct de vedere climatic. Fără plăci din lemn, gestionarea pădurilor prinsă în schimbările climatice ar fi de neconceput. Parchetul laminat este unul dintre puținele pardoseli pozitive din punct de vedere climatic și consumă foarte puțină cherestea gestionată inițial.

Erwin ter Hürne
viață sănătoasă

viață sănătoasă

trafic intens

trafic intens

inteligent

inteligent

experiență

experiență

Cauți inspirație?

Pentru mai multe detalii...