Sus
Design natural

Made in Germany by Valserv

Parchetul tău Eco-laminat

Design ter Hürne pentru casa ta care conferă stare de bine

Proiectăm produse pentru spațiul dumneavoastră de locuit. În acest sens, urmăm principiul de proiectare: ușor de instalat, de lungă durată în utilizare și frumos în mod natural. Designul produsului nostru combină funcția și estetica. Deși nu există un standard pentru "frumos", este un principiu care ne inspiră la ter Hürne. Păstrează originalul. Încearcă ceva nou. Și combină cele două.

ȘTIAȚI?

Aspectul decorului

Spre deosebire de parchetul din lemn real, parchetul design are un decor. Acesta este motivul pentru care numim, de asemenea, parchetul nostru inteligent parchet design sau de decor. Decorurile din lemn sau piatră se bazează pe materialul original. Cu cât reproducerea este mai precisă, cu atât efectul este mai autentic. Efectul de formă, culoare și profunzime joacă un rol important în crearea unui decor. Un designer are nevoie de o cunoaștere aprofundată a proprietăților materialului pentru a descrie decorul la perfecțiune. Aceasta include totul, de la speciile de lemn și tehnicile meșteșugărești manuale, până la prelucrarea materialului. Odată ce un design a fost finalizat, îl imprimăm pe suportul de decor folosind tehnologii de ultimă generație. Aceasta ar putea însemna imprimarea pe fibră de lemn, vinil sau direct pe placa suport, ca și în cazul parchetuui design Avatara.

Tot parchetul de decor ter Hürne întruchipează o experiență de peste 60 de ani în prelucrarea și măiestria lemnului. Puteți vedea și simți această expertiză.

Simțiți diferența – experimentați natura

FORMATELE ȘI DESIGN-URILE NOASTRE DE PLĂCI

Dimensiunea potrivită pentru sentimentul tău de spațiu

Parchetul clasic din lemn este compus din elemente lungi din lemn. Ele diferă în funcție de formatele și modelele de stabilire ale acestor elemente. Ele diferă, de asemenea, între ele în ceea ce privește lungimea și lățimea lor.

Vă recomandăm un format mare dacă aveți camere mari. Cameră mai mică? Formatele mai mici sunt mai bune aici pentru a sublinia dimensiunea estetică sau finețea camerei tale. Formatele mari din încăperile mari creează un efect de grandoare ca în palatele și casele impunătoare din trecut. Formatele mai înguste evocă o expresie mai complexă și mai elegantă într-o cameră mai mică. În plus față de dimensiune, proporțiile camerei tale sunt importante. Dacă instalați plăci lungi paralele cu pereții lungi, acestea vă vor întinde camera. Dacă instalați aceste plăci paralel cu laturile scurte, aceasta va arăta mai largă.

CANELURA NOASTRĂ

Accentul elementelor

Canelura este ceea ce numim marginea înclinată a unei plăci sau a unei șipci. Ele creează o adâncitură atunci când sunt așezate. Marginile înclinate protejează parchetul, făcând-l mai puțin susceptibil la impact. Canelura are, de asemenea, o funcție decorativă: încadrează fiecare element al parchetului, făcându-l să iasă în evidență vizual. Dimensiunea, tipul și poziția teșiturii au un impact considerabil asupra efectului vizual al parchetului.