Sus
Plinte Parchet

Made in Germany by Valserv

Practice. Potrivite. Atractive.

Marele plus: pur și simplu găsiți accesoriile potrivite pentru parchetul dumneavoastră.  Acestea sunt  coordonate individual pentru fiecare gamă de produse  și sunt concepute pentru a vă îmbunătăți în mod specific camera – din punct de vedere tehnic și vizual.

SOCKELLEISTEN

Încoronarea gloriei

Plintele și piesele de colț oferă parchetului tău un cadru. Cadrul este deosebit de important pentru metoda de instalare flotantă, unde există un spațiu între plăci și perete. Plăcile au nevoie de o anumită cantitate de joc, pentru că se extind și se contractă în funcție de climatul camerei. Plintele și piesele de colț împiedică praful și murdăria grosieră să intre în parchet și formează o margine frumoasă pe perete. ter Hürne vă oferă o gamă largă de formate și decoruri diferite.

 

SUNT INTERESAT DE ASTA
PROFIL

Pentru o tranziție perfectă

Pe cât posibil, instalați parchetul în mod continuu în întreaga casă și fără tranziții - profilele noastre de parchet vă ajută cu instalarea flotantă. Ele unesc îmbinările în finisajul parchetului și sunt, de asemenea, caracteristici vizuale interesante în sine. Banda de acoperire poate fi îndepărtată în orice moment și poate fi ajustată cu precizie maximă. Diferitele lungimi și culori ale sistemului sunt adaptabile la fiecare situație a camerei.

SUNT INTERESAT DE ASTA
MATERIAL DE SUPLIMENTARE

Baza confortabilă

Un parchet bun are nevoie de un substrat bun: substraturile de înaltă calitate vă garantează că vă veți bucura de finisajul parchetului pentru o lungă perioadă de timp. În general, recomandăm substraturi izolante pentru toate substraturile dure. Acestea măresc elasticitatea parchetului și compensează micile neregularități ale substratului. De asemenea, acestea absorb atât sunetul de impact, cât și sunetul din aer în cameră – bun pentru urechile tale și pentru cele ale vecinilor tăi! Bun pentru parchet, de asemenea, pentru că substratul izolator se adăpostește literalmente între plăcile de parchet proiectate și șapa dură. Cerințele pentru șape sunt la fel de diferite ca materialele de substrat și parchetul în sine. Reducerea zgomotului și protecția împotriva umidității, precum și funcționarea unui sistem de încălzire prin pardoseală cu apă caldă, joacă un rol aici.

 

SUNT INTERESAT DE ASTA
ACCESORII DE INSTALARE

Așa că o poți face în siguranță și ușor

A fost bine pregătit substratul și ați ales și adezivii corecti de înaltă calitate? Atunci tot ce ai nevoie sunt accesoriile de instalare potrivite pentru instalarea optimă a noii tale podele. Munca ta va fi mai sigură și mai ușoară cu instrumentele potrivite.

 

SUNT INTERESAT DE ASTA
CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE

Perfect coordonat cu parchetul dumneavoastră

Noul dumneavoastră parchet este conceput pentru a-și menține frumusețea pentru o lungă perioadă de timp. Curățarea regulată cu aspiratorul și ștergerea cu o cârpă ușor umedă sunt de obicei suficiente pentru curățare. Gama de produse de curățare și întreținere ter Hürne este special adaptată pentru îngrijirea și întreținerea parchetului dumneavoastră: avem diverse soluții în funcție de parchet - fie că este vorba de un parchet din lemn de esență tare tratat cu ulei natural sau lăcuit mat, un parchet laminat sau un parchet design, îngrijite și întreținute în acest fel, caracteristicile produsului vor fi menținute pentru o lungă perioadă de timp.

 

SUNT INTERESAT DE ASTA