Parchet stratificat stejar Spark - 180x15 mm - Natura

Cod produs: VR15005

Parchetul stratificat este compus din 2 sau 3 straturi de lemn – cu un strat de uzura dintr-un lemn de esenta tare de 3-4 mm , pretabil pentru orice sistem de incalzire in pardoseala care permite un transfer termic ridicat furnizand un tip de incalzire redus , costuri scazute in exploatare , rezistenta sporita la schimbarile de temperatura , rezistenta la umiditate , durabil si foarte stabil dimensional.

57,72 €

Pretul NU include TVA
Pretul unei mostre este de 7 euro.

Caracteristici produs

Esenta Stejar
Nuanta Naturala
Grosimi 15 mm
Latimi 180 mm
Finisaje Uleiat UV / lacuit
Selectie natura
Lungimi 700-2200 mm
Plank Full Plank

Descriere produs

              Specie - Stejar

 Parchetul stratificat cu strat nobil de stejar este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de parchet deoarece stejarul prin esenta lui tare confera o durata lunga de viata . Lemnul de stejar emana o caldura aparte, este durabil, masiv si, in acelasi timp, are o frumusete unica prin textura si culoarea sa.. Lemnul de stejar este un lemn de esenta tare, puternic si durabil, de culoare deschisa, ale carui nuante pot varia de la copac la copac. Este, de asemenea, foarte rezistent la degradarea fungica, datorita constitutiei sale dense. 

 

Selectie

Prime – In aceasta clasa de selectie nu se regasesc noduri.fisurile in lemn nu sunt premise, iar deviatia fibrei este acceptata .Sunt premise si usoare variatii de culoare

Standard – In aceasta clasa de selectie sunt acceptate noduriele sanatoase intr-o canyitate mica sau cu un diametru mai mic de 30 mm .Fisurile in lemn sunt chituite si premise in cantitate mica.Sunt premise si variatii de culoare iar deviatia fibrei este acceptata fara limite.

Natura – Noduri sanatoase si aderente sunt acceptate fara limite de cantitate si diametru.Nodurile putrezite sunt chituite si premise intr-o cantitate mica cu diametru mai mic de 40 mm.Fisurile din lemn sunt acceptate pana la 30 mm diametru sip ana la 10-15 cm in lungime.Deviatia fibrei este acceptata fara limite si sunt premise variatii de culoare fara limite.

Finisaj

Ulei U.V. – Finisajul cu ulei , uscat cu ajutorul razelor UV , confera pardoselii un aspect desavarsit acest fapt ajuta la pastrarea naturaletii lemnului

Lac – Finisajul creat subliniaza frumusetea materialului prelucrat , aducand prin procesul de lacuire o nota evidetiere a fibrei naturale a lemnului.

Garantie

Garantia parchetului este valabila atunci cand sunt respectate instructiunile de la Instalare si Intretinere aflate in pachetul de livrare a parchetului(adezivi, poduse de instalare si intretinere) cat si pe site-ul www.valservparchet.ro. In cazul in care aveti neclaritati   va rugam sa ne contactati la adresa: office@valservparchet.ro Garantia incepe din ziua in care s-a livrat marfa catre client si s-a intocmit factura fiscala / s-a incheiat procesul verbal de receptie .

Comanda mostra online

Pentru a vă furniza produsul care vi se potrivește cel mai bine necesităților dvs., vă recomandăm testarea mostrelor pentru a garanta compatibilitatea! Puteti alege mai multe  mostre de parchet – finisaje diferite care sa va ajute in decizia finala – costul acestora se va scadea din factura finala in cazul in care finalizati o comanda !