Showroom online   #staysafe #stayhome

 Desi depunem toate eforturile pentru a va afisa o imagine cat mai corecta , fotografiile sunt cu titlu informativ si nu trebuiesc luate ca reprezentare adevarata a pardoselii dvs. Culorile ecranului variaza de la un device la altul si pot aparea abateri atat de la imagini si culori cat si la selectii.

Pentru a face alegerea parchetului dvs cat mai reala si a vedea finisajul dorit folositi serviciul personalizat "Comanda mostra". 

Nota: Costurile mostrelelor comandate vor fi restituite la achizitia produselor alese, odata cu factura finala.

  Solicitați mostre în 3 pași simpli:

  1. Găsiți produsul pentru care ați dori o mostră 
  2. Localizați produsul dvs. prin răsfoirea barei de navigație sau, alternativ, puteți utiliza căsuțele de căutare din partea superioară a paginii unde să tastați un cuvânt cheie, cum ar fi „VG10005” sau un nume Parchet stratificat Vibe 
  3.   După ce ați găsit produsul pentru care doriți o mostră, comandați-o făcând clic pe butonul „Comanda mostră".

Articolul dvs. va fi apoi adăugat în coș, moment în care fie vă puteți finaliza cererea, fie puteți continua să faceți cumpărături și să finalizați cererea când doriți.

 

Finalizare comandă

Atunci când doriți să finalizați cererea dvs. de comandă pentru mostră, mergeți la ecranul de verificare date făcând clic pe butonul Coș de cumpărături și finalizați procesul de verificare date.

În acest moment, va trebui fie să creați un cont, fie să puteți continua ca oaspete. În oricare caz, va trebui să furnizați datele dumneavoastră de contact, astfel încât să vă poată fi trimis eșantionul.

Spor la cumparaturi !