Sus
Unique

Unique

PARCHET DIN LEMN NATURAL

Colecție unică

Fiecare bucată de lemn, fiecare placă, spune o poveste a naturii.  Le aducem  la viață în colecția noastră unică.  Cu diferite contururi de noduri, duramen sau  fisuri izbitoare, cu o mulțime de interacțiune de culori sau  conținut de alburn, clasificăm  lemnul colecției noastre unice pentru o  individualitate maximă.

Dezvoltăm caracteristicile  naturale  placă cu placă și le  accentuăm  manual.  Fiecare placă devine o piesă unică finisată manual  și valoroasă. Pentru un parchet trainic cu design  incomparabil și atractivitate superioară.

  • Șlefuit manual

Ca și cum ar fi șlefuit manual: Ghidăm ușor o lamă de șlefuit ușor rotunjită în linii ondulate peste placă. Facem acest lucru pentru a transforma suprafața, astfel încât să arate natural și să se simtă confortabil. Urmați aceste valuri și nu veți putea rezista atingerii sale măgulitoare.

  • Finisare fisuri de tensiune

Lemnul este un material viu, care se extinde și se contractă permanent. Fisurile de stres fac parte din schimbarea naturală. Ele servesc ca model pentru noi atunci când proiectăm aceste suprafețe. Producem și accentuăm cu pricepere acest caracter unic prin măiestrie. Acest element de design vă atrage să priviți în depărtare.

  • Finisare noduri

Este un proces natural: lemnul se usucă în aer. În timp, părțile dure se micșorează mai puțin decât restul lemnului. Acest lucru duce la un model de dealuri și văi ușor ridicate, care amintește ușor de dunele de nisip. Accelerăm acest proces și producem manual un efect care apare în mod normal numai după ani de zile. Vezi și simți tridimensional: ochii tăi văd ce simte pielea ta. Lăsați-vă să fiți seduși de intensificarea nodurilor și veți fi una cu natura.